Gratis frakt på ordre over 799,-
Dekke bordet til 17. mai

Slik kan du dekke bordet til 17. mai: med pastell

Slik kan du dekke bordet til 17. mai med toner i pastell

17. mai er en strålende anledning til å samle venner og familie rundt et vakkert dekket bord. I år foreslår vi at du bringer lette, men fargerike pastellelementer inn i borddekkingen, mot en ensfarget bakgrunn. Velg en lys duk for et sart og elegant uttrykk, eller et rustikt trebord for en mer nedtonet stil.

 

Fremhev serviset i festdekkingen

I vår rosa borddekking har @palettduett brukt porselen fra kolleksjonen “Slåpe Rosa“, mens @atablestory har valgt det grønne serviset fra “Slåpeblom“. Dette serviset finnes også i nyanser av blå, varm grå og rosa, og er et utmerket valg for å skape en fargerik og innbydende bordsetting.

 

Kombiner kolleksjonene for en unik stil

Kolleksjonen “Slåpeblom” er en videreutvikling av “Slåpe Rosa” og kan derfor styles vakkert sammen. Dette gir et gjennomtenkt og tiltalende utseende på ditt festbord, perfekt for både hverdagsmåltider og formelle anledninger.

 

Å ta vare på

En dag skal våre barn og barnebarns barn arve det vi omgir oss med, derfor må vi ta godt vare på det – både det vi omgir oss med, men også den kunnskapen vi sitter på.

Slåpeblom er et symbol for dette og er formgitt av Wik & Walsøes grunnlegger, Linda Svedal Walsøe, i samarbeid med datteren Ylva Svedal Jørundland. Vi, Linda, Ylva og Wik & Walsøe forsøker å skape produkter som en gang skal gå i arv, og som dine neste virkelig ønsker å arve – fordi denne koppen, denne tallerken eller denne skålen er fylt med tidens minner – minner som lever videre gjennom produktene.
Tips!

For å skape en harmonisk og gjennomført borddekking, match blomstene og serviettene med fargene i porselenet.

Mer inspirasjon

Lagt til i din handlekurv
Dekke bordet til 17. mai