Gratis frakt på ordre over 799,-

Kundeservice

Angrerett

Du har rett til å trekke deg fra avtalen innen 14 dager fra og med datoen for mottak av produktet. Du kan utøve din angrerett uten å oppgi noen spesiell grunn, og ved å kommunisere din beslutning til oss med pakkens vedlagte angrerett skjema, vanlig brev eller e-post.

MERK: Du kan ikke utøve din angrerett ved ganske enkelt å nekte mottak av produktet eller ved å unnlate å hente produktet fra transportøren.

Vennligst send en e-post til følgende adresse: kundeservice@wik-walsoe.no
eller brev til:

Wik & Walsøe Handel AS
Att: Nettbutikk
Verkstedveien 8-10
1671 Kråkerøy
Norge

Hvis du velger å sende varen tilbake, må du returnere produktet til:

Wik & Walsøe Handel AS
Att: Nettbutikk
Verkstedveien 8-10
1671 Kråkerøy
Norge

Dette må gjøres så fort som mulig og senest to uker etter du har kommunisert at du har trekt deg fra avtalen. Vi kan kreve dokumentasjon som beviser at produktet ble sendt før utløpet av fristen. Hvis du returnerer et produkt i posten, må du sørge for at det er fullpakket med tilbørlig aktsomhet.

MERK: Angreretten kan ikke brukes ved å levere inn produktet til fysiske butikker eller til våre distributører.

MERK: Du er ansvarlig for skader som oppstår under transporten. Vær oppmerksom på at du må betale de kostnadene som er forbundet med retur av produktet, med mindre vi har levert produktet til deg med feil eller hvis produktet ble skadet eller er defekt ved mottak. Vi er ikke i stand til å oppgi prisen på returfrakten på forhånd, siden dette avhenger av vekten av produktet og ditt valg av transportør, etc.

Produktet må returneres i god og uskadet stand. Hvis returnert produkt er skadet eller viser tegn på bruk, annet enn det som er nødvendig for ta produktet i øyesyn, vil du være ansvarlig for eventuelle tap av verdien av produktet. Vi anslår verdien i form av en konkret vurdering av det returnerte produktet.

Betaling for produktet vil bli refundert så snart som mulig, og i alle tilfeller, senest to uker etter at vi har mottatt mail om å trekke deg fra kjøpet. Vi forbeholder oss retten til å holde tilbake refusjonen før vi har mottatt produktet for inspeksjon eller til du har levert bevis for å ha returnert produktet, avhengig av hva som kommer først.

Hvis du velger å trekke deg fra kjøpet i samsvar med disse vilkårene, vil vi refundere kjøpesummen sammen med de opprinnelige fraktkostnadene (men ikke eventuelle merkostnader som følge av at du velger en annen type leveringsmåte enn den minst kostbare typen standard leveranse).

For mer informasjon om 14 dagers angrerett, kan du besøke nettsiden til Forbrukerrådet.

Lagt til i din handlekurv