Gratis frakt på ordre over 799,-

Kundeservice

Informasjonskapsler

Sist oppdatert 3. Okt., 2022

Gjeldende fra 3. Okt., 2022

Denne siden forklarer hva informasjonskapsler (cookies) er, hvilke informasjonskapsler vi benytter, informasjonen vi samler inn, hvordan informasjonen brukes og hvordan man kontrollerer innstillingene for informasjonskapsler. For mer informasjon om hvordan vi bruker, lagrer og sikrer dine personlige data, se vår personvernerklæring.

Info om informasjonskapsel-erklæringen

Du kan til enhver tid endre ditt samtykke vedr. informasjonskapsler på denne siden. Ditt samtykke gjelder for domenene wik-walsoe.no og wik-walsoe.com.

Administrer samtykke

Hva er informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler som brukes til å lagre små mengder med informasjon. De lagres på din enhet når nettsidens lastes i din nettleser. Disse informasjonskapslene hjelper nettsiden til å fungere best mulig, gjør den sikrere, øker brukervennligheten, og gjør at vi kan gjøre stadige forbedringer basert på informasjon vedr. ytelse og besøksstatistikk.

Hvordan bruker vi informasjonskapsler?

Som de fleste nettsider bruker vår nettside førsteparts og tredjeparts informasjonskapsler av flere grunner. Førsteparts informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere som den skal, og de samler ikke inn noe personlig data.

De tredjeparts informasjonskapslene som benyttes på vår nettside brukes for å få forstå hvordan nettsiden presterer, hvordan du interagerer med nettsiden, holder nettsiden sikker, alt for å gi en best mulig brukeropplevelse.

Hvilke typer informasjonskapsler bruker vi?

Essensielle: Noen informasjonskapsler er essensielle for at du skal kunne oppleve den fulle funksjonaliteten til nettsiden. De lar oss oppretteholde brukerøkter og forhindrer sikkerhetstrusler. De samler ikke inn eller lagrer personlig informasjon.

Analytiske: Disse informasjonskapslene lagrer informasjon vedr. hvor mange som besøker nettsiden, antallet unike besøkende, hvilke sider på nettsiden som besøkes, trafikkilden etc. Disse dataene hjelper oss med å forstå og analysere hvor bra nettsiden funker, og hvordan den kan forbedres.

Markedsføring: Markedsførings-cookies brukes til å levere besøkende med tilpassede annonser basert på sidene de besøkte før og analysere effektiviteten av annonsekampanjen.

Under ser du en oversikt over informasjonskapslene som er benyttet på denne nettsiden.

Hvordan kan jeg kontrollere informasjonskapslene?

Om du har behov for å endre dine innstillinger senere i din brukerøkt, kan du trykke deg inn på denne siden. Dette vil gi deg muligheten til å endre ditt samtykke. I tillegg til dette gir ulike nettlesere ulike muligheter for å blokkere og slette informasjonskapsler som blir brukt av nettsider. Du kan endre på innstillingene i nettleseren din for å blokkere/slette informasjonskapslene.

For å finne ut mer om dette kan du besøke f.eks. wikipedia.org (ekstern lenke), datatilsynet.no. (ekstern lenke).

Lagt til i din handlekurv