Gratis frakt på ordre over 799,-

Våre verdier

Høy kvalitet

Under overflaten ligger det en filosofi og en drøm om å gjøre en forskjell og skape produkter som kan leve i generasjoner. Det handler om at vi er dedikerte til og har lidenskap for vår jobb, vår prosess og våre produkter. Vi skaper produkter inspirert av den skandinaviske naturen, som vi virkelig vil skal være en del av hverdagens små øyeblikk, nå, men også i fremtiden.

Varig verdi

For oss i Wik & Walsøe er det viktig å skape noe mer enn bare slitesterke produkter. Vi vil skape produkter som du bruker mye, men som du også tar godt vare på. Vi vil skape produkter som er med deg både de grå, og de solfylte dagene, på herlige feiringer og i en stille morgenstund.

Vi vil skape produkter som en gang skal gå i arv, og som dine neste virkelig ønsker å arve – fordi denne koppen, denne tallerken eller denne skålen er fylt med tidens minner – minner som lever videre gjennom produktene.

Vi liker å tenke på øyeblikkene som oppstår rundt bordet, og det porselenet det er dekket med; hva det får være med på. Vi har en tanke om at porselenet fanger opp disse øyeblikkene; neste gang du dekker bordet, blir de gode minnene tatt fram igjen. Det er vel nettopp derfor vi tar frem de samme koppene og de samme tallerkenene, gang på gang. Er det kanskje disse øyeblikkene som gir varig verdi?

Den skandinaviske naturen

Skandinavisk natur er for oss det rene, det stille og det urørte – en del av vår hverdag. Det er denne naturen vi ønsker å ta vare på og forvalte vel. En dag skal våre barn og barnebarns barn overta vår hverdag – det er vårt ansvar å gi det vi omgir oss med videre, i litt bedre skikk enn slik vi kjenner den.

Enten du dekker opp til hverdag eller fest, ønsker vi at vårt porselen kan være med på å skape gode samtaler om viktigheten av å beskytte den naturen som vi alle er en del av. Vårt bidrag bunner i materialvalg, produksjonsformer, farger og mønstre – der alt sammen følger naturens rytme.

Lagt til i din handlekurv