Gratis frakt på ordre over 799,-

Ta vare på ditt servise

Inspirasjon

Når vi i Wik & Walsøe formgir produkter ønsker vi at de skal tåle tidens tann og kunne vare i generasjoner. Vi anbefaler derfor å ta godt vare på produktene dine, for å ha glede av de lengst mulig – kanskje i generasjoner.

Det er tidens patina som gjemmer på gode minner og stunder med familie og venner.

Osean

 Alle våre serviser kan vaskes i oppvaskmaskin, men vi anbefaler skånsom vask

For å beholde porselenet glansfullt og vakkert så lenge som mulig anbefaler vi også bruk av glansemiddel. En glansfull overflate gjør porselenet mer motstandsdyktig mot riper og nedmatting av glasuren.

Unngå også å skyve tallerkenene oppå hverandre inn i skapet, de bør stables varsomt hvis du vil unngå slitasje. Legg gjerne en serviett, et kaffefilter eller en heklet lapp imellom hver tallerken.

Benytt kvalitetsbestikk for å unngå riper i glasuren

Riper og punktering av glasuren kan forårsakes av f.eks. skarpe biffkniver. Benytt kvalitetsbestikk i 18/10 stål for å unngå slike riper.

Etter et måltid er det fint å skylle av porselenet så raskt som mulig. Noen typer mat inneholder sterke syrer som kan føre til misfarge på glasuren. Stålull, skuremiddel eller lignende bør ikke brukes, da disse gjør glasuren mattere. Sitronsyre og litt vann kan få vekk slike avsetninger.

Lys

Benporselen

Benporselen er en edel og kostbar blanding av rene råvarer – en eksklusiv oppskrift som kan spores langt tilbake i tid. Samtidig som benporselenet gir en vakker og varm, hvit farge, er det et slitesterkt produkt av høy kvalitet.

Produkter i benporselen tåler oppvaskmaskin og daglig servering – man skal ikke la seg lure av dens sarte og elegante karakter. Noen av våre benporskolleksjoner er dekorert med ekte gull og platina, disse må ikke spesielt ikke i mikrobølgeovn (og helst ikke stekeovn), da det ødelegger både dekoren og ovnen.

Servisene Slåpeblom, Lys, Fnugg, Snø, Slåpe og Julemorgen er laget av benporselen.

Ikke glem å tagg oss i dine hverdagsøyeblikk med Wik & Walsøe på Instagram

#wikwalsoe @wikwalsoe

Flere historier

Lagt til i din handlekurv