Gratis frakt på ordre over 1.000,-

Personvernerklæring

Sist oppdatert 3. Okt, 2022

Gjeldende fra 3. Okt, 2022

Wik & Walsøe gjør sitt ytterste for å beskytte personopplysningene dine. Denne erklæringen forklarer hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger.

  1. Hvilke personopplysninger samler vi inn om deg?
  2. Hvor henter vi opplysningene fra?
  3. Hvem er behandlingsansvarlig?
  4. Hvem deles persondata med?
  5. Hvor lenge lagres dine data?
  6. Dine rettigheter
  7. Informasjonskapsler
  8. Sikring av personopplysninger
  9. Kontaktinformasjon

For å kunne tilby våre tjenester, er vi nødt til å bruke personopplysningene dine slik vi beskriver nedenfor. Vi gjør dette med største mulige hensyn til å beskytte dine opplysninger.

Hvilke personopplysninger samler vi inn om deg?

Ved å foreta en bestilling i vår nettbutikk, registrerer du frivillig følgende persondata om deg selv:

  • Navn
  • E-postadresse
  • Telefonnummer
  • Fakturaadresse
  • Leveringsadresse (om annen en fakturaadresse)

Vi samler samtidig inn din e-post når du registrerer deg for mottakelse av nyhetsbrev, enten via eget innmeldingsskjema eller ved samtykke under bestilling.

Hvor henter vi opplysninger fra

Dine persondata samles inn når du foretar en bestilling eller melder deg på vårt nyhetsbrev. I tillegg samles det inn anonyme data om ditt handlingsmønster når du;

  • Foretar et kjøp
  • Navigerer våre nettsider
  • Fyller ut skjemaer

Disse anonyme data kalles informasjonskapsler. Dette kan du lese mer om under Informasjonskapsler.

Behandlingsansvarlig

Wik & Walsøe AS ved daglig leder er behandlingsansvarlig. Dette gjelder for alle personopplysninger som mottas og registreres i kontakt med selskapet.

Organisasjonsnummer: 915797121
Navn/foretaksnavn: Wik & Walsøe Handel AS
Organisasjonsform: Aksjeselskap
Forretningsadresse: Verkstedveien 8-10, 1671 Kråkerøy
Kommune: Fredrikstad

Hvem deles dine persondata med?

De personopplysninger Wik & Walsøe har om deg, vil kun bli brukt til de formål du har bestilt via våre nettsider. Vi bruker i en del tilfeller databehandlere for å behandle personopplysninger på våre vegne, eksempler på dette er i utvikling av digitale tjenester, logistikktjenester og for utsendelse av markedsføring. I slike tilfeller har vi inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.

Pr. i dag består disse av:

  • Klarna – For Visa- og Mastercard transaksjoner
  • Visma.net – For prosessering av din ordre
  • Andersen & Mørck lagerhotell – Logistikk/lager
  • MailerLite/MailerSend – For nyhetsbrev og transaksjonell e-post utsendelse
  • Posten/Bring – For pakkeutsendelse
  • HIRVI AS – For teknisk drift av nettbutikk

Hvor lenge lagres dine data?

Dine personopplysninger blir lagret hos oss så lenge det er nødvendig for det formålet opplysningene ble samlet inn for. Kjøpshistorikk oppbevares i inntil 5 år i hht. bokføringsloven.

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som Wik & Walsøe Handel AS har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene uten vederlag i tråd med lovgivningen.

Opplysninger skal utleveres/overføres på en sikker måte. Dersom den registrerte inngir anmodningen elektronisk, og med mindre den registrerte anmoder om noe annet, skal informasjonen gis i en vanlig elektronisk form.

Du kan også, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har.

Informasjonskapsler

For å se hvilke informasjonskapsler som lagres ber vi deg ta en titt på egen informasjonsside: Informasjonskapser.

Sikring av personopplysninger

Wik & Walsøe Handel AS har gode rutiner og tiltak for å sikre at uvedkommende ikke får tilgang til dine personopplysninger. Behandlingen av dine data skjer i samsvar med kravene i gjeldende lovgivning.

Eksempler på slike tiltak er risikovurdering, tilgangsstyring og arkiveringsrutiner, samt rutiner for oppfølging av forespørsler vedrørende retten til innsyn, retting og sletting.

Kontaktinformasjon

Wik & Walsøe Handel AS er behandlingsansvarlig for håndtering av dine personopplysninger. Har du spørsmål om behandlingen eller ønsker å komme i kontakt med oss for å utøve dine rettigheter, finner du kontaktinformasjonen vår nedenfor:

Wik & Walsøe Handel AS
Kontaktadresse: Verkstedveien 8-10, 1671 Kråkerøy
E-post: kundeservice@wik-walsoe.no
Telefonnummer: 468 63 888
Organisasjonsnummer: 915797121

Min ønskeliste
0 Produkter
Totalt:
kr 0

Dear Danish Visitor!

We are currently working on our international site, but in the meantime, we would love for you to visit our dealer in Denmark – IMERCO.