Gratis frakt på ordre over 1000,-

Bryllupssnakks tanker rundt farger, porselen og oppdekking

Inspirasjon

Farger er vakkert og gjør oppdekkingen levende. Det finnes mange ulike måter å få inn farge på i oppdekking. På tekstiler (duk eller servietter), lys og lysestaker – samt våre favoritter – blomster og porselen.

Bryllupssnakk std 2 2

@amandastrand.weddings og @tesse.rode fra Norges største bryllupspodcast @bryllupssnakk

Våre tre beste tips oppsummert:

Bruk et porselen som snakker for seg selv – og som vekker følelser

La deg inspirere av sesong og natur

Tørr å tenk utenfor boksen! Gjør oppdekkingen mer interessant gjennom å mikse strukturer, materialer og dekorer med uventede elementer som for eksempel frukt.

WikampWalsoe Slape Rosa 45201 75201 35201 85201 35201 lifestyle 017
WikampWalsoe Slape Rosa gourmettallerken31cm 35201 lifestyle 003

Se SLÅPE ROSA serviser her

Porselen som vekker følelser

Vi elsker Slåpe Kolleksjonen som vi mener er helt nydelig for å gi bordet det lille ekstra. En oppfriskende aning av farge som gjør hele designet i seg selv. Den gjør oss nostalgiske og minner oss om barndom, søndagsmiddager og “11-kaffen”. Dere vet det koselige porselenet som man elsket at mormor dekket opp med – Slåpe føles som et sånt porselen, men med Wik & Walsøes oppdaterte og moderne design.

Skarmavbild 2023 10 11 kl. 07.54.00

Når vinteren står på om noen måneder så vet vi at vi kommer til å drømme om vår – og få dekke opp et bord i hagen under et blomstrende epletre med linduker og linservietter, kanskje noen små enkle vaser med markblomster og få samles rundt dette bordet med våre familier og våre barn. Vi er helt sikre på at Slåpe porselenet er et sånt porselen som til og med barn legger merke til og synes er vakkert – og det er akkurat det vi lengter etter nå! Porselen som man får en tilknytning til og elsker år ut og år inn. Porselen som med en gang får deg til å tenke på koselige stunder og minner fra barndommen.

Inspireres av sesong og natur

Skarmavbild 2023 10 11 kl. 07.38.20

Det finnes ingenting som er så vakkert som å la oppdekkingen inspireres av rådende årstid. Med den diskre men elegante Snø-serien til Wik og Walsøe, kan man la farge og form tale gjennom elementer som lys og tekstiler og ikke minst gjennom vekster: blomster, blad, kvister, frukt og grønnsaker. Våg å tenk utenfor boksen her!

WikampWalsoe Sno tallerken27cm 95301 lifestyle 005
WikampWalsoe Sno 45301 75302 95301 85301 lifestyle 001

Se Snø serviset her

En vinterinspirert oppdekking må for eksempel ikke inneholde røde toner og være juleinspirert – vi hadde for eksempel elsket en vinterinspirert oppdekking i mørkegrønt og brunt der bordet er dekorert med valnøtter og løkplanter, og såklart det vakre snø-serviset.

Vi håper dette ga deg inspirasjon til oppdekking i bryllupet, eller til hvordan du dekker opp et fint bord til et hvilket som helst selskap eller en koselig familiemiddag.

Bryllupsnakk 2
Bryllupsnakk 1

Del gjerne dine Wik & Walsøe øyeblikk med oss på instagram @wikwalsoe #wikwalsoe #wikogwalsøe

Flere historier

Lagt til i din handlekurv