Woodstokk
servise
Servise

Teksturen på serviset er inspirert av norsk håndverk med enkle relieffer som danner et nesten maskulint uttrykk. Woodstokk er en invitasjon til selv å være kreativ.

Se og kjøp alle delene i serien

Woodstokk er laget av edelt feltspatporselen. Porselenet kjennetegnes ved sin hvithet, vakre glansfulle glasur, gjennomskinnelighet og rene klang.

Woodstokk yarn

VEGGDEKOR: Om du ikke vil spise på porselenet så heng det heller på veggen som et lite kunstverk. Foto: Siren Lauvdal/KråkvikD’Orazio.

Norsk formspråk

Woodstokk er blitt en viktig del av Wik og Walsøes univers, og det bringer et moderne og rustikt uttrykk til bordet. Mønsteret kan minne om norske strikkemønstere som du også finner på serviset Whitewood. Vi har designet formene slik at de lett kan matches mot både Alveskog, Whitewood og Alv.

Woodstokk detail

TRADISJON: Mønsteret på Woodstokk er inspirert av norsk håndverk // Foto: Siren Lauvdal/KråkvikD’Orazio

Slik passer du best på Woodstokk-serviset ditt:

Serviset kan vaskes i oppvaskmaskin, og vi anbefaler skånvask. For å beholde porselenet glansfullt og vakkert så lenge som mulig anbefaler vi bruk av glansemiddel. En glansfull overflate gjør porselenet mer motstandsdyktig mot riper og nedmatting av glasuren.

Lær om porselensproduksjonen

Serviset er ildfast, tåler mikrobølgeovn og fryser. Unngå å gi produktene store og hurtige temperatursvigninger. Dette gjør at de kan krakkelere og sprekke.

Etter et måltid er det bra å skylle av porselenet så raskt som mulig. Stålull, skuremiddel eller lignende bør ikke brukes, da disse gjør glasuren mattere. Det er viktig å unngå mekanisk slitasje, dvs. gnissing av gjenstander mot hverandre. Unngå også å skyve tallerkenene oppå hverandre inn i skapet, de bør stables varsomt hvis du vil unngå slitasje.

Lær mer om vedlikeholdet av produktene