Wik & Walsøe feirer
jul i Tyskland
jul i tyskland

2019 markerer et nytt kapittel for Wik & Walsøe, når vi beveger oss inn i Tyskland og lanserer vårt bestselgende servise Julemorgen på blant annet KaDeWe i Berlin.


 

Å samles rundt et vakkert dekket bord er selve hjertet i våre juletradisjoner. En langsom frokost med de aller nærmeste. En lang lunsj som glir over i ettermiddag med gode venner. Den høytidelige julemiddagen der gamle tradisjoner videreføres år etter år slik alle både forventer og elsker, mens man samtidig nesten umerkelig tilfører nye. Slik det jo bare må bli når slekt følger slekters gang og nye historier skal fortelles.

Det er disse øyeblikkene vi vil dele og være en del av, og vi er stolte av å kunne si at Tysklan nå er en del av vårt deilige juleunivers

Med et design som balanserer vakkert i skjæringspunktet mellom nåtid og nostalgi, har serviset Julemorgen på under ett år rukket å finne sin naturlige plass på et stort antall julebord i både inn- og utland. Serviset kjennetegnes av designer Linda Svedal Walsøes poetiske illustrasjoner, mange av dem inspirert av hennes egne fotografier tatt på turer i kystregionen mellom Norge og Sverige.

Da designstudioet Wik & Walsøe ble etablert i 2006 var målet å etablere en ny norsk merkevare innen porselen, inspirert av skandinavisk natur og kultur. Vi ønsket å skape produkter med varende, sentimental verdi. Produkter som resonerer med folk, og bidrar til å skape nye og fine minner i hverdagen og for spesielle hendelser.

 

I Tyskland kan du finne serviset Julemorgen på:

https://www.kadewe.de/

https://www.oberpollinger.de

https://ideenstuerme.de

 

Vi gleder oss til å feire jul i Tyskland og å bli en del av det tyske Juleuniverset!

 


Designstudioet Wik & Walsøe ble etablert i 2006 og markerte seg i løpet av kort tid som en sterk, tydelig og kvalitetsbevisst stemme innen porselen- og glassdesign. Designstudioet har som mål å utvikle og produsere unike produkter av høy kvalitet, som skal skape nye minner og ha varig verdi. Wik & Walsøe er i dag en sterk nordisk merkevare, og produktene selges også på utvalgte internasjonale utsalgssteder. I 2013 ble designstudioet kåret til Årets gründerkvinne av Innovasjon Norge.