Wik & Walsøe til
Ambiente Trendshow
Ambiente Trendshow

Ambiente setter takten for forbruksvarer i verden. Det unike mangfoldet i Dining, Giving og Living-områdene gir en omfattende bilde og viser den innovative kapasiteten til denne pulserende sektoren.

Designstudioet Wik & Walsøe er blitt utvalgt til å delta blant årets prestisjefylte Ambiente Trendshow. Den vakre Julemorgen-serien, sammen med det gjennomskinnelige benporselet Slåpe Rosa med små rosa blomster og den populære munnblåste glassvase-serien Falla, har blitt nøye utvalgt til showet.

9. – 13. februar 2018 | Frankfurt am Main, Tyskland

Besøk Trendshowet i Galleria 1 eller Wik & Walsøe sin stand i hall 4, A 41.

Sin unge alder til tross,  benporselensserviset Julemorgen har siden lanseringen i 2016 allerede rukket å bli en naturlig og viktig tradisjon når et stort antall julebord i både inn- og utland skal dekkes. Til høsten utvides serien med seks nye deler, samt muligheten til å sette et helt personlig preg på serviset.

Juleminner er sterke minner. En helt spesiell sang som bare høres, den gamle lett bulkede julestjernen som fremdeles henges opp, de sju slagene som du vet aldri blir spist opp men som likevel bakes … Hver og en av oss har særegne ritualer og tradisjoner som gjør nettopp vår høytid unik. Tradisjoner gir oss trygghet, selv når de nesten umerkelig endres, og nye minner kommer til.

Serien utvides med to vakkert formede mugger, en liten bolle, en dyp tallerken, en oval asjett og et ovalt fat – seks nye deler som vil gli elegant inn på dessert- og kakebordet til julen 2018.

COFFEE POT: Slåpe Rosa with a figurative and delicate coffee pot. // Photo: Siren Lauvdal. Staging: KråkvikD'Orazio

COFFEE POT: Slåpe Rosa with a figurative and delicate coffee pot. // Photo: Siren Lauvdal. Staging: KråkvikD’Orazio

Se alle delene i benporselenet Slåpe Rosa

For pressehenvendelser kontakt oss på:
post@wik-walsoe.no | +47 922 69 679 | Download high res pictures


Designstudioet Wik & Walsøe ble etablert i 2006 og markerte seg i løpet av kort tid som en sterk, tydelig og kvalitetsbevisst stemme innen porselen- og glassdesign. Designstudioet har som mål å utvikle og produsere unike produkter av høy kvalitet, som skal skape nye minner og ha varig verdi. Wik & Walsøe er i dag en sterk nordisk merkevare, og produktene selges også på utvalgte internasjonale utsalgssteder. I 2013 ble designstudioet kåret til Årets gründerkvinne av Innovasjon Norge. I 2016 feiret Wik & Walsøe sitt tiårs-jubileum.