Whitewood
servise
Hvit enkelhet

Whitewood kjennetegnes av ren hvit enkelhet. Teksturen er inspirert av norsk håndverk med enkle relieffer som danner en myk form for minimalisme.

Se og kjøp alle delene i serien

Whitewood er laget av edelt feltspatporselen. Porselenet kjennetegnes ved sin hvithet, vakre glansfulle glasur, gjennomskinnelighet og rene klang.

whitewood_kaffe_hand

GOD Å HOLDE I: Kaffekoppen fra Wik & Walsøe er viden kjent for sitt gode gripetak. Foto: Siren Lauvdal/KråkvikD’Orazio.

Norsk formspråk

Whitewood er blitt en viktig del av Wik og Walsøes univers, og det bringer en renhet til bordet. Mønsteret kan minne om norske strikkemønstere som du også finner på serviset Woodstokk. Vi har designet formene slik at de lett kan matches mot både Alveskog, Woodstokk og Alv.

ENKELT OG RENT: Et vakkert og sobert hverdagsservise. Foto: Kjell Stenmarch

Slik passer du best på Whitewood-serviset ditt:

Serviset kan vaskes i oppvaskmaskin, og vi anbefaler skånvask. For å beholde porselenet glansfullt og vakkert så lenge som mulig anbefaler vi bruk av glansemiddel. En glansfull overflate gjør porselenet mer motstandsdyktig mot riper og nedmatting av glasuren.

Lær om porselensproduksjonen

Serviset er ildfast, tåler mikrobølgeovn og fryser. Unngå å gi produktene store og hurtige temperatursvigninger. Dette gjør at de kan krakkelere og sprekke.

Etter et måltid er det bra å skylle av porselenet så raskt som mulig. Stålull, skuremiddel eller lignende bør ikke brukes, da disse gjør glasuren mattere. Det er viktig å unngå mekanisk slitasje, dvs. gnissing av gjenstander mot hverandre. Unngå også å skyve tallerkenene oppå hverandre inn i skapet, de bør stables varsomt hvis du vil unngå slitasje.

Lær mer om vedlikeholdet av produktene