Vinn Julemorgen i julekalenderen

Med benporselensserviset Julemorgen deler designstudioet Wik & Walsøe personlige juleminner, og håper samtidig å inspirere nye generasjoners juletradisjoner.

Se gårsdagens vinner av Julekalenderen lenger ned i saken.

Se og kjøp alle delene i serien

Serviset Julemorgen kjennetegnes av designer Linda Svedal Walsøes poetiske illustrasjoner, mange av dem inspirert av hennes egne fotografier tatt på hennes mange turer på faste stier i kystregionen mellom Norge og Sverige.

Julemorgen_pear_olive

VARIGE MINNER: Julemorgen består av mange deler og skal inspirere generasjoner til nye og varige juleminner // Foto: Siren Lauvdal/KråkvikD’Orazio

Julehistorier som skaper varige minner

En spasertur gjennom stille skog tidlig en julemorgen. Lett morgendis, og grener tunge med snø som synes å bukke lett når du går forbi. Et svakt lys gjennom rutene i en gammel stue. Klar og frisk luft mot røde kinn.

Last ned bilder av Julemorgen

Her er vinnerne av julekalenderen 2017

01 – Anita Nordmoen, Nøtterøy
02 – Inger-Anette Henden, Revetal
03 – Elisabeth Edvardsen, Skonseng
04 – Linn Nordeng, Bjerka
05 – Tommy Olsen, Fredrikstad
06 – Monica Krepsen, Oslo
07 – Anne Hærdig Ellingsen, Larvik
08 – Karoline Lund
09 – Liss Thomassen
10 – Berit Granmo
11 –
12 –
13 –
14 –
15 –
16 –
17 –
18 –
19 –
20 –
21 –
22 –
23 –
24 –

Serviset kan vaskes i oppvaskmaskin, og vi anbefaler skånvask. For å beholde porselenet glansfullt og vakkert så lenge som mulig anbefaler vi bruk av glansemiddel. En glansfull overflate gjør porselenet mer motstandsdyktig mot riper og nedmatting av glasuren.

Lær om porselensproduksjonen

Dempet moderne servise

Benporselenets perfekte gjennomskinnelighet utgjør en perfekt bakgrunn for bildene av dyr, tradisjonsrike hus og trær, som utgjør servisets design. Delikate hjerter, snøfnugg og girlandere danser lett rundt illustrasjonene; resultatet blir et herlig nostalgisk, men likevel dempet moderne servise. Enten du dekker julebordet med frodig overdådighet eller velger et renere uttrykk, vil serviset Julemorgen tilføre bordet ditt et både vakkert og personlig uttrykk.

Julemorgen består av mange deler i benporselen som har et glansfullt og vakkert gjennomskinnelig utseende. Serviser i benporselen er perfekt for de spesielle anledninger. Vårt benporselen kan vaskes i oppvaskmaskin, men vi anbefaler bruk av skånevask og glansemiddel.

Lær mer om vedlikeholdet av produktene