Nye vakre lyslykter
høstlansering
Høstlansering

Den vakre glasserien Falla fra designstudioet Wik & Walsøe har blitt en favoritt og fargelegger også denne høsten stemningsfulle lyslykter med inspirasjon fra arktisk flora og fauna.

Last ned høyoppløslige pressebilder her.

Se for deg den vakre formen av en vanndråpe som henger ytterst på et blad, den lett dirrende fornemmelsen man nesten bare aner, før dråpen med et sukk slipper taket og begynner ferden mot bakken.

Navnet Falla – fra gammelnorsk og islandsk – henspiller på nettopp denne fallende dråpen, formgitt av naturen selv.

Falla-lyktene passer fint til telys og kommer i følgende utførelser:

Lyslykt klar grønn
Lyslykt klar
Lyslykt klar hvit
Lyslykt klar rosa
Lyslykt klar blå

Noen av lyktene er gjennomskinnelige, andre igjen er hvite innvendig, som et frostlagt tjern vinterstid.

For å fargesette glass-serien som består av fem lyslykter, hentet Wik & Walsøe inspirasjon fra den arktiske floraen og faunaen, med basis i mosegrønne, isblå og gammelrosa nyanser.

 


Designstudioet Wik & Walsøe ble grunnlagt i 2006 og etablerte seg i løpet av få år som en sterk, tydelig og kvalitetsbevisst stemme innen nordisk design. Wik & Walsøe er blitt en stor merkevare på det norske markedet, og selges også i utvalgte utenlandske butikker. I dag inkluderer Wik & Walsøe-universet ni ulike serviseserier som komplimenteres av vaser, boller, lyslykter og lysestaker, to drikkeglass-serier og en glassvase-serie. Wik & Walsøe har som mål å utvikle og produsere unike produkter som skal skape nye minner og ha varig verdi. I 2016 feiret Wik & Walsøe sitt tiårs-jubileum.