Tekstiler med nordisk eleganse

Etter å på få år ha bygget opp en suksessrik merkevare innen porselen og glass utvider designstudioet Wik & Walsøe sitt univers til å inkludere tekstiler. Serien Sør er inspirert av den lette sønnavinden og en etterlengtet nordisk sommer. I tillegg lanseres tekstiler i de velkjente seriene Alv og Alveskog.


 

Vakre serviser og glass fortjener den vakreste oppdekking, sier designer Linda Svedal Walsøe. Designstudio Wik & Walsøe er derfor stolte over å kunne åpne døren inn til et helt nytt kapittel i sitt designunivers.

Linda henter sin inspirasjon fra Skandinavisk natur. Dette er også kilden når design-studioet Wik & Walsøe nå lanserer sine første tekstilkolleksjoner. Rommet får et nytt uttrykk når det kompletteres med delikate tekstiler. Sør føyer seg naturlig inn blant Wik & Walsøes kolleksjoner av glass og edelt porselen. Den passer godt til design-studioets seneste servise Osean, klassikeren Whitewood og den sarte krystallglass-serien Dugg. Den magiske Alven og majestetiske hjorten pryder de nye Alv og Alveskog tekstilene og kompletterer de allerede eksisterende servisene. De passer like fint alene som sammen med et matchende servise.

Alveskog Kjøkkenhåndkle

Sør spisebrikke, gryteklut og kjøkkenhåndkle

Tekstilkolleksjonene Alv og Alveskog består av brikker, kjøkkenhåndkle og gryteklut, mens Sør består av kjøkkenhåndkle og gryteklut. Tekstilene er i en behagelig lin-/bomullskvalitet. De lette tekstilene er delikate i fargevalget og bærer preg av en detaljert og møysommelig designprosess.

Alv gryteklut

Linda Svedal Walsøe ønsker at de nye tekstilkolleksjonene vil bidra til nye minnerike stunder rundt bordet i lag med familie og gode venner – på kjøkkenet, i hagen eller på tur med nistekurven.

 

For nærmere opplysninger eller forespørsel om intervju, kontakt:

kundeservice@wik-walsoe.no

 

 


Designstudioet Wik & Walsøe ble etablert i 2006 og markerte seg i løpet av kort tid som en sterk, tydelig og kvalitetsbevisst stemme innen porselen- og glassdesign. Designstudioet har som mål å utvikle og produsere unike produkter av høy kvalitet, som skal skape nye minner og ha varig verdi. Wik & Walsøe er i dag en sterk nordisk merkevare, og produktene selges også på utvalgte internasjonale utsalgssteder. I 2013 ble designstudioet kåret til Årets gründerkvinne av Innovasjon Norge.