5 bryllupsgavetips
som gir suksess
som gir suksess

Det er ikke gjort på en dag å arrangere et bryllup, men det er ingen spøk å være gjest heller! Mye skal tas stilling til. Hvilken kjole du skal ha, hvordan du skal ha håret, og så var det dette med bryllupsgaver, da.

Hva ønsker det kommende ekteparet seg egentlig, og hvor mye skal det koste? Skal du i flere bryllup, kan det fort skorte på kreative idéer og hva du skal gi – til hvem. Men ingen grunn til panikk, det er hjelp å få i gavejungelen!

Den heteste bryllupsgaven

Benporselen er det noe av det flotteste du kan gi. Det er tynnere og mer gjennomskinnelig enn feltspatporselen, designet for de helt spesielle anledningene – noe vi håper ekteparet vil få mange av!

Benporselensservise Rosa Slåpe er inspirert av den viltvoksende busken få av oss legger merke til. Yndige blomster danderer et mønster som symboliserer den kreative og lekne naturen. Dette står høyt på mange brudepars gaveliste.

Se og kjøp alle delene i serien

NOSTALGISK: Slåpe Rosa krever sin helt naturlig plass på ethvert festbord. Foto: Siren Lauvdal/KråkvikD’Orazio

Til det voksne paret

Noen er klare for giftemål først i moden alder, andre er på runde to. Er det et modent par du skal i bryllup til, vil benporselenet Lys gjøre seg godt gavebordet. Mønsteret er inspirert av sol- og måneskinn som treffer snøen og danner et lysglitter. For de som allerede har mye, er Lys et anvendelig servise som enkelt lar seg kombinere med annet design.

Se og kjøp alle delene i serien

EKTE GULL: Lys er moderne, gjennomskinnelig og passer perfekt til alle festbord. Foto: Siren Lauvdal/KråkvikD’Orazio

KLASSISK: Serviset Fnugg er klassisk og stilrent samtidig som det har et moderne formspråk. Foto: Siren Lauvdal/KråkvikD’Orazio

Til det unge paret

Fnugg er en favoritt blant de litt yngre brudeparene. Serviset skinner fint alene i hvitt, men er kanskje spesielt fint sammen med dekorative og fargerike detaljer. Fnugg lages i gjennomskinnelig benporselen og har en nesten usynlig platinadekor.

Se og kjøp alle delene i serien

MUNNBLÅST: Falla-vasene er munnblåste og serien varier både i størrelse og farger Foto: Nina Holst

Siste nytt, perfekt til trendsetterne

Kjenner du et trendbevisst brudepar, bør du gå for nyheten Falla. Falla – fra gammelnorsk og islandsk – er som en dråpe norrøn natur på et brudepars bord. Noen av glassproduktene er gjennomskinnelige, andre er hvite innvendig. Det vanskeligste er å velge!

Falla er, sammen med de andre vasene fra Wik & Walsøe, varige design-artikler som brudepar i alle aldre vil sette pris på.

Se og kjøp alle delene i serien

KLASSIKEREN: Servisene og krystallglassene Alv har vært populære i over 10 år og får nye deler hver sesong. Foto: Nina Holst

Klassikeren alle par elsker

Sentralt i Wik & Walsøes design står en liten alv. Hun symboliserer drømmer, håp og troen på å gjøre det umulige mulig. Alven er ekstra fin i gavesamlingen, da er hun kledd i ekte gull. Seriene Alv og Alv Gull består av ulike varianter av vaser, boller og lysestaker produsert i feltspatporselen.

Se og kjøp alle delene i serien

Til sammen rommer Wik & Walsøes univers ni serviser i fint benporselen og feltspatporselen. Krystallglass, vaser, boller og lysestaker kompletterer seriene på en sømløs måte.

Vil du se flere populære design du kan gi bort, eller beholde selv? Alle seriene finner du her.

Artikkelen ble først publisert på BoBedre.no