Nyheter i Julemorgen
Høst 2018
Høst 2018

Seks nye deler i Julemorgen

Sin unge alder til tross,  benporselensserviset Julemorgen har siden lanseringen i 2016 allerede rukket å bli en naturlig og viktig tradisjon når et stort antall julebord i både inn- og utland skal dekkes. Nå utvides serien med seks nye deler, samt muligheten til å sette et helt personlig preg på serviset.

Last ned høyoppløslige bilder her

LITEN MUGGE: En flott liten mugge. Foto: Line Dammen

Juleminner er sterke minner. En helt spesiell sang som bare høres, den gamle lett bulkede julestjernen som fremdeles henges opp, de sju slagene som du vet aldri blir spist opp men som likevel bakes … Hver og en av oss har særegne ritualer og tradisjoner som gjør nettopp vår høytid unik. Tradisjoner gir oss trygghet, selv når de nesten umerkelig endres, og nye minner kommer til.

Kjøp delene i Julemorgen her

Foto: Line Dammen

Foto: Line Dammen

Foto: Line Dammen

 


Designstudioet Wik & Walsøe ble grunnlagt i 2006 og etablerte seg i løpet av få år som en sterk, tydelig og kvalitetsbevisst stemme innen nordisk design. Wik & Walsøe er blitt en stor merkevare på det norske markedet, og selges også i utvalgte utenlandske butikker. I dag inkluderer Wik & Walsøe-universet ni ulike serviseserier som komplimenteres av vaser, boller, lyslykter og lysestaker, to drikkeglass-serier og en glassvase-serie. Wik & Walsøe har som mål å utvikle og produsere unike produkter som skal skape nye minner og ha varig verdi. I 2016 feiret Wik & Walsøe sitt tiårs-jubileum.

Foto: Line Dammen

Designer Linda Svedal Walsøes egne juleminner danner grunnlaget for Julemorgen, der benporselenets sarte gjennomskinnelighet utgjør en perfekt bakgrunn for de delikate illustrasjonene.

I tillegg utvides serien med to vakkert formede mugger, et dukkesett, en liten bolle, en dyp tallerken, en oval asjett, et ovalt fat og to varianter Julemorgen servietter – nye deler som vil gli elegant inn på dessert- og kakebordet.

DUKKESETT: Et søtt barnesett med to kopper, to skåler og to asjetter lanseres denne høsten.

LITEN BOLLE: Denne lille bollen kan både brukes som sukkerbolle eller lyslykt.

OVALT FAT: Fatet kan fint brukes som fiskefat eller til desserten.

LITE OVALFAT: Dette er perfekt som brødfat eller som underlag til mugger og boller.

MELK OG SUKKERSETT: Her kommer melk- og sukkersettet til Julemorgen. Et vakkert sett som setter preg på kaffebordet.

STOR MUGGE: Muggen er perfekt for rød saus til desserten – eller vaniljesausen.

DESSERTSKÅLEN: Denne vakre dype tallerkenen har perfekt størrelse til en god porsjon dessert.

SERVIETTER: Denne høsten lanserer Wik & Walsøe to serviettvarianter som passer perfekt til kaffen eller desserten på Julemorgen-serviset.

SERVIETTER: Denne høsten lanserer Wik & Walsøe to serviettvarianter som passer perfekt til kaffen eller desserten på Julemorgen-serviset.

Julemorgen består nå av en rekke deler i benporselen som kjennetegnes av et glansfullt og vakkert gjennomskinnelig utseende. Hver del pakkes individuelt og for hånd, slik at hver eneste del oppleves som en gave i seg selv. Serviser i benporselen er perfekt for de spesielle anledninger. Vårt benporselen kan vaskes i oppvaskmaskin, men vi anbefaler bruk av skånevask og glansemiddel.