London Design Fair
Contemporary Traditions
Contemporary Traditions

I forbindelse med London Design Festival i september vil designstudioet Wik & Walsøe utforske hvordan tradisjon blir til gjennom en helt spesiell utstilling på Superbrands, som med sin søsterutstilling Tent er lokalisert i det kreative hjertet av Øst-London; The Old Truman Brewery. Den 28. august får utstillingen sin førpremiere i Oslo.

Besøk oss i London

Utstillingene Tent & Superbrands i London på The Old Truman Brewery, regnes som et av de viktigste utstillingsområdene under London Design Festival, som i år finner sted 21. til 24. september. Her finner man unike møter mellom etablerte designere og unge talenter; resultatet er en dynamisk og inspirerende møteplass.

London Design Fair
Superbrands G1, stand nr 11
21. – 24. september

Last ned gratis inngangsbillett her

Men før utstillingen kommer dit vil den få sin skandinaviske debut i Studio Dreyer Hensley på Lilleborg i Oslo den 28. august. Norsk og svensk interiørpresse kan melde seg på her.

Om utstillingen

Linda Svedal Walsøe utfordrer og forklarer det urokkelige ved tradisjon, og illustrerer samtidig hvordan den må utvikle og tilpasse seg for å forbli relevant i vår tid.

Designstudioet Wik & Walsøe

Designstudioet Wik & Walsøe ble etablert i 2006 og markerte seg i løpet av kort tid som en sterk, tydelig og kvalitetsbevisst stemme innen porselen- og glass-design. Designstudioet har som mål å utvikle og produsere unike produkter av høy kvalitet, som skal skape nye minner og ha varig verdi. Wik & Walsøe er i dag en sterk nordisk merkevare, og produktene selges også på utvalgte internasjonale utsalgssteder. I 2013 ble designstudioet kåret til Åres gründerkvinne av Innovasjon Norge. I 2016 feiret Wik & Walsøe sitt tiårs-jubileum.