Høstlansering
for våre venner
For våre venner

Wik & Walsøe ønsker å invitere medlemmene i kundeklubben – By invite only – til førpremieren av lanseringen av høst- og vårnyhetene i Oslo. Du vil også være den første til å se utstillingen «Contemporary Traditions» som designstudioet setter opp på London Design Festival denne høsten.

Tirsdag 29. august, kl 17.00
Studio Dreyer Hensley
Ivan Bjørndalsgate 9, på Torshov i Oslo

Det vil bli uformell stemning med DJ Lucky, deilig snacks og godt drikke i glasset. Vi gleder oss til å se deg!

Påmelding

Mail med invitasjon og påmeldingsskjema er sendt til alle våre venner i By invite only. Den er personlig og vi følger første-mann-til-mølla-prinsippet. Velkommen!

Goodiebag og rabatter

Alle som kommer vil få en flott nyhet i serviset Julemorgen og tillegg få gode rabatter via vår nettbutikk.

Om utstillingen

Linda Svedal Walsøe utfordrer og forklarer det urokkelige ved tradisjon, og illustrerer samtidig hvordan den må utvikle og tilpasse seg for å forbli relevant i vår tid.

Utstillingene Tent & Superbrands London på The Old Truman Brewery, regnes som et av de viktigste utstillingsområdene under London Design Festival, som i år finner sted 21. til 24. september. Her finner man unike møter mellom etablerte designere og unge talenter; resultatet er en dynamisk og inspirerende møteplass. Men før utstillingen kommer dit vil den få sin skandinaviske debut i Studio Dreyer Hensley på Lilleborg i Oslo den 28. august.

Designstudioet Wik & Walsøe

Designstudioet Wik & Walsøe ble etablert i 2006 og markerte seg i løpet av kort tid som en sterk, tydelig og kvalitetsbevisst stemme innen porselen- og glass-design. Designstudioet har som mål å utvikle og produsere unike produkter av høy kvalitet, som skal skape nye minner og ha varig verdi. Wik & Walsøe er i dag en sterk nordisk merkevare, og produktene selges også på utvalgte internasjonale utsalgssteder. I 2013 ble designstudioet kåret til Åres gründerkvinne av Innovasjon Norge. I 2016 feiret Wik & Walsøe sitt tiårs-jubileum.