Julemorgen monogram
Personlige juleminner
personlige juleminner

Sin unge alder til tross,  benporselensserviset Julemorgen har siden lanseringen i 2016 allerede rukket å bli en naturlig og viktig tradisjon når et stort antall julebord i både inn- og utland skal dekkes. Nå utvides serien med seks nye deler, samt muligheten til å sette et helt personlig preg på serviset. 


 

Juleminner er sterke minner. En helt spesiell sang som bare høres, den gamle lett bulkede julestjernen som fremdeles henges opp, de sju slagene som du vet aldri blir spist opp men som likevel bakes … Hver og en av oss har særegne ritualer og tradisjoner som gjør nettopp vår høytid unik. Tradisjoner gir oss trygghet, selv når de nesten umerkelig endres, og nye minner kommer til.

Designer Linda Svedal Walsøes egne juleminner danner grunnlaget for Julemorgen, der benporselenets sarte gjennomskinnelighet utgjør en perfekt bakgrunn for de delikate illustrasjonene. Nå inviterer hun deg til å sette et personlig preg på tallerkenene i form av eget monogram.

Personlig monogram vil kunne bestilles på Illums Bolighus på Glasmagasinet og Vika i Oslo, på Illums Bolighus i Bergen, samt via vår kundeservice:         kundeservice@wik-walsoe.no. Det vil i første omgang være middagstallerkener som prydes av ditt skreddersydde monogram.

Pris pr. 27cm monogram middagstallerken er kr 1150,-. Minimum antall for bestilling er 6 stk.

Forventet leveringstid på tallerkener med monogram er ca. 6 uker fra godkjent design. Totalbeløpet må forhåndsbetaltes. Ønsker du det levert før jul er siste frist for bestilling 1. november.

Julemorgen består nå av i alt 31 deler i benporselen som kjennetegnes av et glansfullt og vakkert gjennomskinnelig utseende. Hver del pakkes individuelt og for hånd, slik at hver eneste del oppleves som en gave i seg selv. Serviser i benporselen er perfekt for de spesielle anledninger. Vårt benporselen kan vaskes i oppvaskmaskin, men vi anbefaler bruk av skånevask og glansemiddel.

Du har også mulighet til å sette ditt eget monogram på serviset Fnugg


Designstudioet Wik & Walsøe ble etablert i 2006 og markerte seg i løpet av kort tid som en sterk, tydelig og kvalitetsbevisst stemme innen porselen- og glassdesign. Designstudioet har som mål å utvikle og produsere unike produkter av høy kvalitet, som skal skape nye minner og ha varig verdi. Wik & Walsøe er i dag en sterk nordisk merkevare, og produktene selges også på utvalgte internasjonale utsalgssteder. I 2013 ble designstudioet kåret til Årets gründerkvinne av Innovasjon Norge.