Historien
om Wik & Walsøe
Om Wik & Walsøe

Det var en gang to norske designere som hadde en visjon om å skape et vakkert og innbydende univers, inspirert av skandinavisk natur, kultur og mytologi. De forlot jobbene sine i designbransjen, og lanserte en debut-kolleksjon av vakkert porselen til stor beundring.

Se og kjøp alle seriene

Alveskogen Wik & Walsøe

Kvalitet og bærekraft

I hjertet av Wik & Walsøe ligger en sterk tilknytning til naturen, til kvalitet og bærekraft. Vår kjerneverdi er å skape varige produkter med minst mulig miljøpåvirkning. Vi jobber med rene og naturlige materialer, og blyfrie farger. Vi velger å jobbe veldig tett med dyktige håndverkere i Europa og Asia, håndverkere som deler vår tro og verdier.

Velkommen til vårt univers!

I dag har designstudioet Wik & Walsøe fått en tydelig stemme på den nordiske design-scenen og kan ikke sees utenom når man snakker om skandinavisk design. Wik & Walsøes produkter appellerer til folk og har varig affeksjonsverdi.

Alveskogen Wik & Walsøe

UT I SKOGEN: Hvorfor ikke dekke til vinterfest i skumringstimene? // Foto: Siren Lauvdal/KråkvikD’Orazio

Følg oss inn i skogen

Åpne øynene – og hjertet – til de magiske, mystiske figurene og formene som stiger over deg. Beundre grenene som strekker seg mot himmelen, og omfavner pustet fra den norske vinterluften. Lytt til den bankende pulsen fra moder jord og følg hennes rytme videre inn i skogen. Oppdag skjønnheten av denne naturlige og kreative lekeplassen. Bli inspirert.