Hvem vinner Gullfjæren
Instagram Awards?
Instagram Awards?

Gullfjæren Awards er interiørbransjens svar på Vixen Awards, men basert på influencers på Instagram. Prisutdelingen arrangeres for første gang i år og er et initiativ fra de kjente bloggerne Franciskas Verden og Marianne Haga Kinder. 

BORDDEKKING: I kategorien «Bordekking» er Maren Baxter, @marenbaxter, en av finalistene.

Løfter frem de som inspirerer

Som Marianne Haga Kinder, Inspirasjonsguiden Norge, skriver: «Vi ønsker å lage et interiørevent for å løfte frem alle de som inspirerer oss hver eneste dag gjennom Instagram. Noen av kontoene er små og noen er store. Men fellesnevneren for alle er at de bruker masse tid på å glede og inspirere andre. Det er så mange kreative og dyktige folk der ute med en stor felles interesse, nemlig interiør.»

Her kan du følge både Franciskas Verden, Marianne Haga Kinder og stemme på finalistene på @gullfjæren. Følg Wik & Walsøes instagramprofil på @wikwalsoe

BADEROM: I kategorien «Baderom» er MLH, @molohei, en av finalistene.

Stolt hovedsponsor

Wik & Walsøe er stolt hovedsponsor av prisutdelingen og gir i disse dager ut et kaffeservise i serien Snø til heldige vinnere av Gullfjærens konkurranse.

Totalt 13 priser skal deles ut. Det er 6 semifinalister og 4 finalister i hver kategori. Instagrammere har stemt ved å like bildene til sine favorittfinalister. En nøye utvalgt jury vil deretter bestemme hvem vinneren i hver kategori blir. I fagjuryen vil Franciska og Marianne sitte, i tillegg til Renate @casachicks, Anette Willemine Solheim @anettewillemine, Tone Kroken @tonelrok, Halvor Bakke @halvor.bakke og Marianne Rønningen Nordby, ansvarlig redaktør for @vakrehjemoginterior. Vinneren i hver kategori kåres under den høytidelige prisutdelingen på ærverdige Hotel Continental den 3. mars 2018.

Kategoriene er blant annet: Årets moderne/funkis hus, Årets uteplass, Årets danske profil, Årets svenske profil, Årets hytte, Årets borddekking, Årets baderom, Årets stue og Årets kjøkken.