Contemporary Traditions
Presselansering
Presselansering

Wik & Walsøe ønsker å invitere presse, bloggere og influencers til førpremieren i Oslo av utstillingen «Contemporary Traditions» som designstudioet setter opp på London Design Festival denne høsten.

Mandag 28. august, kl 16.00
Studio Dreyer Hensley
Ivan Bjørndalsgate 9, på Torshov i Oslo

Det vil bli uformell stemning med DJ Lucky, deilig mat og godt drikke i glasset. Vi gleder oss til å se deg!

Påmelding

Meld meg på event

Om utstillingen

Linda Svedal Walsøe utfordrer og forklarer det urokkelige ved tradisjon, og illustrerer samtidig hvordan den må utvikle og tilpasse seg for å forbli relevant i vår tid.

Utstillingene Tent & Superbrands London på The Old Truman Brewery, regnes som et av de viktigste utstillingsområdene under London Design Festival, som i år finner sted 21. til 24. september. Her finner man unike møter mellom etablerte designere og unge talenter; resultatet er en dynamisk og inspirerende møteplass. Men før utstillingen kommer dit vil den få sin skandinaviske debut i Studio Dreyer Hensley på Lilleborg i Oslo den 28. august.


Klikk her for å legge arrangementet i timeplanen din


Designstudioet Wik & Walsøe

Designstudioet Wik & Walsøe ble etablert i 2006 og markerte seg i løpet av kort tid som en sterk, tydelig og kvalitetsbevisst stemme innen porselen- og glass-design. Designstudioet har som mål å utvikle og produsere unike produkter av høy kvalitet, som skal skape nye minner og ha varig verdi. Wik & Walsøe er i dag en sterk nordisk merkevare, og produktene selges også på utvalgte internasjonale utsalgssteder. I 2013 ble designstudioet kåret til Åres gründerkvinne av Innovasjon Norge. I 2016 feiret Wik & Walsøe sitt tiårs-jubileum.