Ny glasserie med
munnblåste aquevittglass
Håndlaget Aquevittglass

Sterk tilknytning til naturen, høy kvalitet og varig verdi er selve kjernen i Wik & Walsøes designfilosofi. Nå lanserer designstudioet Skog – en serie på fire deler i håndlaget glass, som umiddelbart finner sin naturlige plass  i Wik & Walsøe-familien.

Når vi står ved inngangen til skogen, vet vi aldri helt hva som venter. Vi kan velge å holde oss til stien, eller ta sjansen på å bevege oss ut i det mer ukjente; la grenene beskytte oss og lukke oss inn i skogens skiftende stemninger. Fra duften av ferske skudd om våren til vinterens krystallklare pust; i skogen finner vi alltid ro.

Skogens gylne varme

Den gylne brunfargen som preger designstudioet Wik & Walsøes nye glass-serie Skog, er furubarken og konglenes nyanse. En høy, smekker karaffel strekker seg majestetisk mot himmelen, med en vakkert formet krone av en topp. Enkle, men likevel frodige stettglass, komplimenterer karaffelen. Treets naturlige form er satt på pidestall, og gir rom for å fylles med noe godt når man tar av toppen. Serien er håndlaget og står nydelig alene, men den varme fargen blir også et elegant supplement til de klassiske suksess-servisene Woodstokk og Alveskog.

Karaffel
Glass med stett, 2-pk
Skål formet som et tre, på stett
Bolle med lokk, 10 cm

Last ned høyoppløste pressebilder her.

 


Designstudioet Wik & Walsøe ble etablert i 2006 og markerte seg i løpet av kort tid som en sterk, tydelig og kvalitetsbevisst stemme innen porselen- og glassdesign. Designstudioet har som mål å utvikle og produsere unike produkter av høy kvalitet, som skal skape nye minner og ha varig verdi. Wik & Walsøe er i dag en sterk nordisk merkevare, og produktene selges også på utvalgte internasjonale utsalgssteder. I 2013 ble designstudioet kåret til Årets gründerkvinne av Innovasjon Norge. I 2016 feiret Wik & Walsøe sitt tiårs-jubileum.