Ambiente trendshow
vi introduserer osean
-Vi introduserer Osean

Ambiente setter takten for forbruksvarer i verden. Det unike mangfoldet i Dining, Giving og Living-områdene gir en omfattende bilde og viser den innovative kapasiteten til denne pulserende sektoren.

Designstudioet Wik & Walsøe har fått æren av å delta på årets prestisjefylte Ambiente Trendshow, og det er den nye Osean-serien som skal vises frem.

8. – 12. februar 2019 | Frankfurt am Main, Tyskland

Besøk Trendshowet i Galleria 1 eller Wik & Walsøe sin stand i hall 4.0, A 41.

Begrepet osean er uendeligheten. Det rommer noe stort, noe større enn oss selv, noe poetisk, men likevel naturnært. Begrepet symboliserer havet, horisonten og galaksen, det vakre vi lenge har tatt for gitt, men som vi i dag forstår vi må beskytte for å bevare, hver eneste dag.  Designer Linda Svedal Walsøe har hentet inspirasjonen fra dette store, uendelige, men likevel skjøre som omgir oss – den jorden og det havet vi bare har til låns, som vi må ta vare på og gi videre til neste generasjon.

Osean er et porselensservise til alle hverdagene. Serviset består av 7 deler;

tre flate tallerkener, en dyp tallerken, en kopp og to mindre boller. De ulike delene understreker det sosiale og takknemlige i det å være fullstendig tilstede og virkelig deleet måltid; man kan plukke litt her og litt der og fylle opp tallerkenen med det som metter. Sitte lenge, nyte maten, stemningen og menneskene.

Se alle delene av serviset Osean

For pressehenvendelser kontakt oss på:
post@wik-walsoe.no | Download high resolution pictures


Designstudioet Wik & Walsøe ble etablert i 2006 og markerte seg i løpet av kort tid som en sterk, tydelig og kvalitetsbevisst stemme innen porselen- og glassdesign. Designstudioet har som mål å utvikle og produsere unike produkter av høy kvalitet, som skal skape nye minner og ha varig verdi. Wik & Walsøe er i dag en sterk nordisk merkevare, og produktene selges også på utvalgte internasjonale utsalgssteder. I 2013 ble designstudioet kåret til Årets gründerkvinne av Innovasjon Norge. I 2016 feiret Wik & Walsøe sitt tiårs-jubileum.