Alv
servise og glass
Servise & glass

950

Da Wik & Walsøe ble etablert i 2006, valgte man alven som symbol fordi alven symboliserer drømmer, håp og troen på å gjøre det umulige mulig. Mønsteret og betydningen av det, er blitt selve symbolet på det norske designstudioet Wik & Walsøe.

Se og kjøp alle produktene i serien

Alveserviset er laget av edelt feltspatporselen. Porselenet kjennetegnes ved sin hvithet, vakre glansfulle glasur, gjennomskinnelighet og rene klang.

Alv-serien består av Alv serviset, gavekolleksjonen og glass-serien med samme navn. I tillegg er gavekolleksjonen Alv Gull dekorert i ekte bladgull for å gi alven en gyllen glød.

Gaveserien Alvedrøm har også sitt utspring i Alven hvor hun møter seg selv i drømme.

NORSK DESIGN: Alveserviset fra Wik & Walsøe

NORSK DESIGN: Alveserviset fra Wik & Walsøe. Foto: Siren Lauvdal/KråkvikD’Orazio

Kjenner du alvene?
Alven symboliserer drømmer,
håp og troen på å gjøre det umulige mulig.
Deres magi, skjønnhet og evne til å beherske
avansert håndverk gjør at naturen slår gnister.
Alvene gir drømmer næring.
Lytter du nøye etter, hører du dem kanskje?

Alv fra Wik & Walsøe

RAUS MUGGE: Alveserviset består av mange deler og blir nesten hver sesong supplert med nye former. Foto: Siren Lauvdal/KråkvikD’Orazio

Slik passer du best på Alveserviset ditt:

Serviset kan vaskes i oppvaskmaskin, og vi anbefaler skånvask. For å beholde porselenet glansfullt og vakkert så lenge som mulig anbefaler vi bruk av glansemiddel. En glansfull overflate gjør porselenet mer motstandsdyktig mot riper og nedmatting av glasuren.

Serviset er ildfast, tåler mikrobølgeovn og fryser. Unngå å gi produktene store og hurtige temperatursvigninger. Dette gjør at de kan krakkelere og sprekke.

Les mer om produktpleie


Alv krystallglass

Serien Alv glass består av 5 varianter av ulike vakre krystallglass er designet for å gå spesielt fint mot serviset Alv. Alv glass har også den karakteristiske alven på glassene.

Se og kjøp delene i serien