Gratis frakt på ordre over 799,-

Ta vare på den gode kvaliteten

Til deg som flytter hjemmefra, har vi samlet noen produkter med gode priser, så også du kan få med deg den gode kvaliteten fra starten av.

Vi vet at høy kvalitet kan koste litt mer – vi ønsker allikevel at du skal få muligheten til å kjøpe høy kvalitet som du kan ta med deg inn i femtiden. Derfor har vi, i en begrenset periode, satt ned prisene på noen utvalgte produkter så du kan begynne å fylle skapene i ditt nye hjem:

For oss er høy kvalitet en selvfølge. Begrepet handler om så mye mer enn bare et produkts slitesterkhet eller levetid – det er bare begynnelsen.

Under overflaten ligger det en filosofi og en drøm om å gjøre en forskjell og skape produkter som kan leve i generasjoner.

Begrepet Osean symboliserer havet, horisonten og galaksen, det vakre vi lenge har tatt for gitt, men som vi i dag forstår vi må beskytte for å bevare, hver eneste dag.

Osean er et porselensservise til alle hverdagene. Ikke bare ett, men tre ulike mønstre i blått og hvitt – Hav, Horisont og Galakse – betyr at du selv kan sette ditt personlige preg på serviset ved å velge å blande ulike deler og mønstre, eller holde deg til kun ett mønster.

Med det hvite, nøytrale serviset Whitewood som base kan man kombinere de fleste serviser – vi liker godt den nesten usynlige, hvite teksturen mot Osean motivene ”Hav”, ”Horisont” og ”Galakse” – det skaper et lett spill i mønster og teksturen, og best av alt – man kan skape sin helt egen kombinasjon.

Serviset Whitewood fra Wik & Walsøe er inspirert av norsk håndverk.
Med Osean håper vi å inspirere til gode måltidsopplevelser; det å sitte lenge rundt bordet og glede seg over – og ta vare på – naturens rikholdige spiskammers.

Opplev Norsk eleganse og håndverkstradisjon med Wik & Walsøe

“Hvordan kan et lite skandinavisk designstudio være med på å endre folks holdninger til hva vi omgir oss med – er det i det hele tatt mulig? Det å ta vare på, er for Wik & Walsøe det viktigste vi gjør.”
Gründer og designer Linda Svedal Walsøe

Min ønskeliste
0 Produkter
Totalt:
kr 0