Gratis frakt på ordre over 799,-

Ta vare på sesongens råvarer med Osean

Den nordiske høsten er en tid hvor naturen kler seg i varme farger og bringer en følelse av ro og fornyelse. Det er noe helt spesielt med denne årstiden – en tid av overflod og en tid til ettertanke. 

I oktober tar vi vare på råvarene vi har dyrket, plukket og sanket – også fra havet. Når vannet etter en lang og varm sommer igjen er friskt og kaldt, er det trygt å plukke våre egne blåskjell og tilberede dem slik vi har lært gjennom generasjoner – eller med vår egen vri.
Med Osean-serviset håper vi å inspirere til gode måltidsopplevelser – øyeblikk hvor vi sitter lenge rundt bordet, gleder oss over og tar vare på naturens rikholdige spiskammer. Osean symboliserer havet, horisonten og galaksen – det vakre som vi ofte har tatt for gitt, men som vi nå forstår at vi må beskytte for å bevare, hver eneste dag.
Osean er et porselensservise som passer til alle hverdager. Med tre ulike mønstre i blått og hvitt – Hav, Horisont og Galakse – kan du skape ditt personlige preg på serviset ved å blande ulike deler og mønstre, eller holde deg til kun ett mønster. 

Med en rekke forskjellige deler understreker serviset det sosiale og takknemlige aspektet ved å virkelig dele et måltid. Det inviterer deg til å plukke litt her og litt der og fylle opp tallerkenen med det som metter, slik at du kan sitte lenge, nyte maten, stemningen og samværet med andre.

Med Osean ønsker vi å skape en atmosfære av takknemlighet og tilstedeværelse, hvor hvert måltid blir en anledning til å verdsette den nordiske naturens gaver.

Foto: Per Christian Lind (TV 2)

Kokkeskolen med Truls og Hellstrøm

Har du fått med deg det nye programmet til Truls og Hellstrøm? Følg med hver tirsdag på TV2 for å se mye god mat og vakkert servise!

#OseanxTrulsOgHelstrøm

Del gjerne dine Wik & Walsøe øyeblikk med oss på instagram @wikwalsoe #wikwalsoe #wikogwalsøe

Min ønskeliste
0 Produkter
Totalt:
kr 0