Fri frakt over 799,- & Fri retur

Ta vare på den nordiske høstens magi

 

 

Den nordiske høsten er en tid hvor naturen kler seg i varme farger og bringer en følelse av ro og fornyelse. Det er noe helt spesielt med denne årstiden – en tid av overflod, en tid for å høste rikdommen av naturens gaver – de saftige bærene, de sprø eplene, og de søte plommene som modnes på trærne.

Varm deg opp rundt peisen med dine nære og kjære, og ta vare på de kjølige kveldene som høsten bringer. Bevar smakene av høstens herligheter gjennom kunsten å sylte, tørke og konservere – slik at vi kan nyte dem gjennom hele året.

Alv krus  30 cl kr 149 (før kr 229)

Alv medium vase kr 580 (før kr 829)

Alv asjett 21 cm kr 188 (før kr 269), Alv vannglass 37 cl kr 223 (før kr 319)

Vårt Alv-servise har alltid vært en del av Wik & Walsøe. Inspirert av magiske drømmer og naturens skjønnhet symboliserer Alven at alt er mulig hvis du bare tør å drømme. Wik & Walsøe begynte som en drøm om å bygge en ny norsk merkevare, og det ble til et univers for Alver, drømmer og minnerike stunder.

 

Vår Alveskog kolleksjon med sin fascinerende skjønnhet og kraft ønsker å inspirere til samtaler om viktigheten av å beskytte den naturen vi alle er en del av. Enten til hverdag eller fest, ønsker vi å skape produkter som skaper gode minner og følger deg gjennom alle livets stunder.

 

Kolleksjonen Slåpeblom er et symbol for arv. Hvert produkt blir unikt med tilfeldige nyanser, som urørt natur. Variasjonen i nyansene, og tilfeldighetene, gjør kolleksjonen vakker og inspirerende – som naturen selv.

 

Høsten minner oss om vår forbindelse med naturen og hverandre – la oss ta vare på den nordiske høstens magi og bevare dens skjønnhet og verdi.

Alveskog

Alv

Slåpeblom

Min ønskeliste
0 Produkter
Totalt:
kr 0