Gratis frakt på ordre over 799,-
05. jul, 2023

Rips og scones i hagen

Inspirasjon

Nå bugner buskene i hagen av rips som vi kan glede oss av hele sommeren. Foruten å lage syltetøy og saft, spiser vi de som topping på nesten alle måltider i juli.

Denne gangen har vi laget noen enkle scones, servert med rømme og friske rips. 

«Jeg forsøker å ta vare på så mye jeg kan av sesongen bær, frukt og grønnsaker. Mye nyter jeg i sesong, og mye tar jeg vare på til senere – når vinteren kommer kan man fortsatt få en smak av sommer»

Oppskrift på scones

Det du trenger:

4dl hvetemel

50g smør i terninger

2tsk bakepulver

0,5 dl rømme

1,5 dl vann

Bland hvetemel og bakepulver i en bolle. Smuldre smøret i den tørre blandingen til det kun er jevne, må smørklumper igjen. Bland vann og rømme og hell det i mel- og smørblandingen. Kna til du har en fast, ganske tørr deig. Den skal kunne rulles til en tykk pølse.

Skjær deigen i ca. 2 cm tykke skiver og stek i ovnen ca. 12-15 minutter. Server mens de er varme!

I hagen er vi omringet av grønne busker og blomster som vokser vilt – det er et lite fristed hvor vi finner ro og inspirasjon.

Produktene fra denne artikkelen:

Andre Artikler

En spasertur gjennom stille skog tidlig en julemorgen....
Inspirasjon
Gå deg en tur i skogen og plukk med deg bær, kongler, sopp eller andre...
Alle årstider har sin sjarm, og høsten er intet unntak. Som vanlig gikk sommeren for...
Bli med inn på kjøkkenet til Victoria Dam....
Min ønskeliste
0 Produkter
Totalt:
kr 0

Del innlegget