Fri frakt over 799,- & Fri retur
05. jul, 2023

Rips og scones i hagen

Inspirasjon

Nå bugner buskene i hagen av rips som vi kan glede oss av hele sommeren. Foruten å lage syltetøy og saft, spiser vi de som topping på nesten alle måltider i juli.

Denne gangen har vi laget noen enkle scones, servert med rømme og friske rips. 

«Jeg forsøker å ta vare på så mye jeg kan av sesongen bær, frukt og grønnsaker. Mye nyter jeg i sesong, og mye tar jeg vare på til senere – når vinteren kommer kan man fortsatt få en smak av sommer»

Oppskrift på scones

Det du trenger:

4dl hvetemel

50g smør i terninger

2tsk bakepulver

0,5 dl rømme

1,5 dl vann

Bland hvetemel og bakepulver i en bolle. Smuldre smøret i den tørre blandingen til det kun er jevne, må smørklumper igjen. Bland vann og rømme og hell det i mel- og smørblandingen. Kna til du har en fast, ganske tørr deig. Den skal kunne rulles til en tykk pølse.

Skjær deigen i ca. 2 cm tykke skiver og stek i ovnen ca. 12-15 minutter. Server mens de er varme!

I hagen er vi omringet av grønne busker og blomster som vokser vilt – det er et lite fristed hvor vi finner ro og inspirasjon.

Produktene fra denne artikkelen:

Andre Artikler

Bli med inn i vårt univers og finn den perfekte julegave som kan skape magiske...
En spasertur gjennom stille skog tidlig en julemorgen....
Vakre, munnblåste vaser i 100% resirkulert glass...
Den vakreste julepynten finner du rett utenfor døren. Kvister, mose og lyng kan lett bli...
Min ønskeliste
0 Produkter
Totalt:
kr 0

Del innlegget