Gratis frakt på ordre over 1.000,-
30. nov, 2022

Postkort fra København, november 2022

Inspirasjon

Kjære venn,

Som du vet, liker jeg godt å starte dagen med et bad i havet. Det gjør jeg også så ofte jeg kan her i København. Selv i november er jeg sjeldent alene. Danskene er et badene folk – også midt i byen. 

Her er de beste badestedene jeg kjenner København:

NORDHAVN

Nordhavn er en av de nyere bydelene i København, som fortsatt er under utvikling. Hver gang jeg kommer dit, ser stedet litt annerledes ut. Det som alltid er seg selv likt, er badebryggen.

Finn veien til Nordhavn

OFELIA PLADS

Mitt vante badested har utsikt rett mot operaen som så vakkert lyser opp i de mørke morgentimer. Den gule kanal fergen passerer i morgentåken mens praten går lett med likesinnede morgenbadere.

Finn veien til Ofelia Plads

ISLANDS BRYGGE

Her myldrer det i sommertimene, og det bades fra både bro og brygge. Selv er jeg en morgenbader, og akkurat nå, en vinterbader. Da mylderet det ikke på samme måte, men jeg er sjeldent alene.

Finn veien til Islands brygge

Andre Artikler

Bli med inn i vårt univers og finn den perfekte julegave som kan skape magiske...
En spasertur gjennom stille skog tidlig en julemorgen....
Vi har vært i København med Vibeke Lentz og lært hvordan man dekker til dansk...
Benporselenets elegante gjennomskinnelighet utgjør en perfekt bakgrunn for bildene av dyr, tradisjonsrike hus og trær,...
Min ønskeliste
0 Produkter
Totalt:
kr 0

Del innlegget

Dear Danish Visitor!

We are currently working on our international site, but in the meantime, we would love for you to visit our dealer in Denmark – IMERCO.