Fri frakt over 799,- & Fri retur
19. sep, 2023

Når sommer blir til høst

Inspirasjon

Alle årstider har sin sjarm, og høsten er intet unntak. Som vanlig gikk sommeren for fort og plutselig var den varme sommerluften og lukten av blomster og grønne blader byttet ut med frisk høstluft som lett biter i kinnene og alle luktene som bare lukter «høst». Lukter som bringer frem minner – minner som ikke minner om noe spesielt, bare noe. 

Høsten er den som etter en sommer uten mandager og tirsdager bringer oss tilbake til den faste og trygge hverdagen. Vi finner tilbake til rutiner og faste holdepunkter og begynner sakte, men sikkert å tilpasse oss den nye årstiden. 

Årstiden er den der kos og hygge står sentralt. Vi binger naturen inn og høstens brune tone blir en naturlig del av hjemmet. Vi spiser sesongens råvarer og tradisjonsrettene vi holder kjære, serveres mang en gang til store som små.

Om høsten legger mørket seg tidlig og utenfor er det kjølig, mens inne er det lunt og godt. Fra peisen knitrer det kontinuerlig og hjemmet fylles med levende lys, skåler med nøtter og uendelig tilgang til klementiner for den som skulle ønske.

Det er noe helt spesielt med minnene vi skaper og hvordan de plutselig igjen kommer til liv ved et ord, en duft, et øyeblikk eller en lyd. Minner vi ikke visste vi hadde, før de dukket opp ut av det blå. Det sies at minner er for livet og det er kanskje sant?

Del gjerne din høst med oss på instagram @wikwalsoe #wikwalsoe #wikogwalsøe

Andre Artikler

Bli med inn i vårt univers og finn den perfekte julegave som kan skape magiske...
En spasertur gjennom stille skog tidlig en julemorgen....
Vakre, munnblåste vaser i 100% resirkulert glass...
Den vakreste julepynten finner du rett utenfor døren. Kvister, mose og lyng kan lett bli...
Min ønskeliste
0 Produkter
Totalt:
kr 0

Del innlegget