Gratis frakt på ordre over 799,-
13. nov, 2022

Julens vakreste nyheter

Produktnyhet

En spasertur gjennom stille skog tidlig en julemorgen. Lett morgendis og grener tunge med snø som synes å bukke lett når du går forbi.

Velkommen inn i Julemorgen universet – se hele kolleksjonen her.

Julemorgen Story liten bolle er dekorert med delikate hjerter, snøfnugg og girlandere som danser lett rundt de poetiske illustrasjonene. Julemorgen serviset har et nostalgisk og moderne design, med håp om å inspirere nye generasjoners juletradisjoner.

Les mer om produktet her

Julemorgen Girlander tallerken er dekorert med delikate hjerter, snøfnugg og girlandere som danser lett rundt på det gjennomskinnelige benporselenet. Tallerkenene serverer like fint de lekreste julemiddager, som hverdagsmåltidene, og kan også brukes til å holde levende lys midt på bordet en kald vinterkveld.

Se produktene her

Med sin feminine form viser denne dype tallerkenen seg som nett og elegant.

Den kan brukes til alt hva dype tallerkener kan; havregrøt en tidlig julemorgen, risgrøt en gang i desember eller en annen deilig dessert.

Se produktet her

Julemorgen liten bolle 2 pakk med hvert sitt motiv: Girlander og Story. Story liten bolle er dekorert med delikate hjerter, snøfnugg og girlandere som danser lett rundt de poetiske illustrasjonene. Girlander liten bolle er dekorert med delikate hjerter, snøfnugg og girlandere som danser lett rundt på det gjennomskinnelige benporselenet.

Se produktene her

Julebjellen er et unikt samleobjekt i Julemorgen serien. Dekorert med julemorgen motiv og årstall i gull, er dette en julebjelle som tar med seg personlige minner fra julen 2022. De vakre illustrasjonene gir et nostalgisk og morderne design, med håp om å inspirere nye generasjoners juletradisjoner. Julebjellen er et vakkert tilskudd til pynting av årets juletre eller kan like fint brukes som bordpynt.

Kjøp julebjellen for 2022 her

Andre Artikler

Høstens pai lager du på det som allerede finnes skapene. Det kan være frukt, bær,...
Inspirasjon
Gå deg en tur i skogen og plukk med deg bær, kongler, sopp eller andre...
Alle årstider har sin sjarm, og høsten er intet unntak. Som vanlig gikk sommeren for...
Min ønskeliste
0 Produkter
Totalt:
kr 0

Del innlegget