Gratis frakt på ordre over 799,-
03. feb, 2023

Falla Unika

Nyhet

Med den nye kolleksjonen Falla Unika ønsker vi å inspirere til å ta vare på det vi omgir oss med. For Wik & Walsøe er det å ta vare på noe av det viktigste vi gjør. Denne gangen handler det om resirkulert glass.

«Noen ganger kjenner jeg magien i det et produkt eller en kolleksjon finner sitt helt unike formspråk»

Det er slik designer Linda Svedal Walsøe beskriver Falla Unika – et samarbeid mellom glassverkstedet Studio Sirkel og designstudioet Wik & Walsøe.

Kolleksjonen Falla Unika er skapt av resirkulert glass fra norske husholdninger. Kolleksjonen inneholder et begrenset antall produkter, alle med hver sin unike form og fasong. I Falla Unika lar vi glassmaterialet få ytre mer av sin egen vilje, det gir hvert produkt sitt eget levende og unike uttrykk.

Glass er et materiale som kan resirkuleres et uendelig antall ganger uten å tape kvalitet. Det gjør at en eplesiderflaske i sitt neste liv kan gjenoppstå som en designervase.

I Wik & Walsøe ønsker vi at Falla Unika kan være med på å inspirere til et tankesett hvor det er de små handlingene som kan være med på å utgjøre en stor forskjell.

Falla Unika lages av glass som er resirkulert fra norske husholdninger. Vi samarbeider med glassverkstedet Studio Sirkel, som startet produksjonen i 2022, og eies av Sirkel. Sirkel tar imot all glass- og metallemballasje fra husholdninger i hele Norge på anlegget på Øra i Fredrikstad.

Sirkel jobber for å ta vare på disse ressursene på en måte som skaper nye verdier og som gir betydelige miljøbesparelser. Studio Sirkel er i dag Norges eneste glassblåserverksted som benytter resirkulert emballasjeglass i produksjonen.

Ikke glem å tagg oss i dine hverdagsøyeblikk med Wik & Walsøe på Instagram

#wikwalsoe @wikwalsoe

Andre Artikler

En spasertur gjennom stille skog tidlig en julemorgen....
Inspirasjon
Gå deg en tur i skogen og plukk med deg bær, kongler, sopp eller andre...
Alle årstider har sin sjarm, og høsten er intet unntak. Som vanlig gikk sommeren for...
Bli med inn på kjøkkenet til Victoria Dam....
Min ønskeliste
0 Produkter
Totalt:
kr 0

Del innlegget