Gratis frakt på ordre over 1.000,-
16. nov, 2022

En personlig julegaveguide med tips til julegaver som vil falle i smak – år etter år

Julegave til en som tar vare på juleminnene

Julemorgen er en vakker julegave til en som holder julen kjær og ønsker å skape nye juletradisjoner. Med benporselensserviset Julemorgen deler vi personlige juleminner, og håper samtidig å inspirere nye generasjoners juletradisjoner.

Julegave til henne

Slåpeblom er den perfekte julegaven til hun som er opptatt av det organiske og nyskapende, samtidig som hun verdsetter hverdagens små øyeblikk. Kolleksjonen Slåpeblom er en hyllest til den verdifulle naturen som vi kun har til låns og glir like naturlig inn i hverdagsmåltidet som i en mer formell setting der ideer, tanker og et godt måltid deles.

Julegave til han

Julegave til en god venn, en kjæreste eller en pappa. En som fortjener en gave som han vil verdsette nå, men også i fremtiden.

Julegave til den drømmende

Alven symboliserer drømmer, håp og troen på å gjøre det umulige mulig.
Med sitt personlige budskap egner Alv-produkter seg godt som gave. Alv er signatur-kolleksjonen til Wik & Walsøe, og har gjennom mange år vært en kjær favoritt i norske hjem.

Julegave til en som elsker vinteren

Utrykket i designet Stjernedryss er hentet fra den enkelhet og renheten stjernehimmelen formidler en klar og stille vinternatt. Stjerneflaket egner seg perfekt som julepynt eller som et dekorativt element i hjemmet gjennom vinteren.

Julegave til en som verdsetter hverdagens små øyeblikk

Osean er et porselensservise til alle hverdagene, med tre tidløse design i blått og hvitt. Porselen fra Wik & Walsøe er skapt for å samle mennesker. Vi ønsker at våre produkter skal være en naturlig del av hverdagens og alle livets små øyeblikk.

Andre Artikler

En spasertur gjennom stille skog tidlig en julemorgen....
Som du vet, liker jeg godt å starte dagen med et bad i havet. Det...
Vi har vært i København med Vibeke Lentz og lært hvordan man dekker til dansk...
Benporselenets elegante gjennomskinnelighet utgjør en perfekt bakgrunn for bildene av dyr, tradisjonsrike hus og trær,...
Min ønskeliste
0 Produkter
Totalt:
kr 0

Del innlegget

Dear Danish Visitor!

We are currently working on our international site, but in the meantime, we would love for you to visit our dealer in Denmark – IMERCO.