Gratis frakt på ordre over 1.000,-
18. nov, 2022

Dekk julebordet som Vibeke Lentz

Inspirasjon

Vi har vært i København med Vibeke Lentz og lært hvordan man dekker til dansk jul. Her har vi satt opp tre tips til hvordan du dekker et Københavner-julebord. 

TA MED NATUREN INN

Vibeke har samlet granbar og kvister fra sine nære omgivelser, og de tørkede blomstene får hun fra en lokal, økologisk blomstergård. De naturlige elementene spiller godt med Julemorgens elegante formspråk – enten du dekker bordet med frodig overdådighet eller velger et renere uttrykk, vil Julemorgen tilføre bordet både et vakkert og personlig uttrykk.

STORY OG GIRLANDER ER SKAPT FOR Å MATCHES

Serviset Julemorgen har to uttrykk – Story og Girlander. Produktene med bilder kalles «Story» og er hentet fra designer Linda Svedal Walsøes poetiske illustrasjoner, mange av dem inspirert av hennes egne fotografier fra de mange turer i det skandinaviske landskapet.

Produktene uten bilder kalles «Girlander», og passer godt sammen med Julemorgen Story eller noe du allerede har i skapet som du gjerne vil ta vare på.  Vibeke har mikset de to uttrykkene, Story og Girlander, for å skape det som minner henne om den danske julen hun kjenner så godt. 

VARM EPLETODDY I JULEMORGEN KRUS

Med få ingredienser og et par krus skaper hun på lettest måte den beste julestemningen vi alle kan skape i egne hjem, på kontoret eller med termos i skogen.

Vibeke byr på varm eplejuice med julens krydderier som får hele stuen til å lukte av deilig eple, kanel og mynte.

Andre Artikler

Bli med inn i vårt univers og finn den perfekte julegave som kan skape magiske...
En spasertur gjennom stille skog tidlig en julemorgen....
Som du vet, liker jeg godt å starte dagen med et bad i havet. Det...
Benporselenets elegante gjennomskinnelighet utgjør en perfekt bakgrunn for bildene av dyr, tradisjonsrike hus og trær,...
Min ønskeliste
0 Produkter
Totalt:
kr 0

Del innlegget

Dear Danish Visitor!

We are currently working on our international site, but in the meantime, we would love for you to visit our dealer in Denmark – IMERCO.