Gratis frakt på ordre over 799,-

Inviter til fest på skandinavisk vis

Våren er endelig her og det skal vi feire på skandinavisk vis! Vi har samlet noen produkter som vi synes passer godt til vårens fester, enten det er konfirmasjon, dåp, bryllup eller selveste 17. mai.

Akkurat nå har vi 25% rabatt på alle produkter i benporselen. Tilbudet varer frem til og med 23. mai.

Fra minimalistisk til maksimalistisk

Finn din favorittkombinasjon mellom det minimalistiske og det maksimalistiske. Her er noen av våre favoritter:

Inviter til vårfest inspirert av den skandinaviske naturen

Våren er endelig her og det skal vi feire på skandinavisk vis! Her er noen av våre tips til hvordan man byr inn til vårfest, inspirert av den skandinaviske naturen.

Fargerike pasteller i uendelige kombinasjoner

Mix og match de fargerike delene i Slåpeblom med det du allerede har hjemme – en helt personlig kombinasjon som kun du kan skape! Her er våre favoritt-kombinasjoner:

Slåpeblom - hver del er helt unik

På grunn av måten kolleksjonen Slåpeblom er produsert på, vil hver del fremstå på sin egen unike måte – etter hver produksjon, bestemmes motivet av tilfeldighetene og produktene vil komme ut av ovnene i en rekke nyanser fra lys til mørk.

Noen ganger vil blomstenes konturer fremstå helt skarpe og andre ganger mer utydelig – hver del blir helt unik, som urørt natur. 

For oss er det variasjonen i nyansene, og tilfeldighetene, som gjør kolleksjonen så vakker. Vi inspireres av naturen og med det følger den naturlige skaperprosessen som gir hvert enkelt produkt sin egne lille historie..

Hva er benporselen?

Benporselen er en edel og kostbar blanding av rene råvarer – en eksklusiv oppskrift som kan spores langt tilbake i tid. Samtidig som benporselenet gir en vakker og varm, hvit farge, er det et slitesterkt produkt av høy kvalitet.

Produkter i benporselen tåler oppvaskmaskin og daglig servering – man skal ikke la seg lure av dens sarte og elegante karakter. Noen av våre benporselenserier er dekorert med ekte gull og platina. For å bevare dekoren anbefaler vi ikke å sette produktene i stekeovn eller mikrobølgeovn.

Servisene Slåpeblom, Lys, Slåpe Rosa, Fnugg, Snø, Stjernedryss og Julemorgen er laget av benporselen.

Hvordan kan et lite skandinavisk designstudio være med på å endre folks holdninger til hva vi omgir oss med – er det i det hele tatt mulig?

 

-Gründer og designer Linda Svedal Walsøe
Min ønskeliste
0 Produkter
Totalt:
kr 0