Gratis frakt på ordre over 1000,-

I Walsøe-familien spises det ostekake til alle feiringer

I Walsøe-familien spises det ostekake til alle feiringer

Her er oppskriften vi alltid har fulgt:

Ca. 15 digistive-kjeks

150g margarin

1pk sitrongele

1/2 boks lettrømme

6dl fløte

1ss vaniljesukker

1 kopp sukker

1 kopp vann

3stk kiwi

 

Smelt 100g margarin, knus kjeksen og bland den med smøret. Sett rammen på kakeformen på et fat. Hell kjeksblandingen oppi formen, fordelt jevnt utover. Kok opp sitrongele-pulveret med 1 kopp sukker og 1 kopp vann. La det stå å avkjøle.

Pisk 6dl fløte med vaniljesukkeret til det blir krem. Bland lettrømme, og gele-massen (når den er avkjølt) i kremen. Bland det godt sammen, og hell det over kjeksblandingen. La det stå i kjøleskapet i noen timer så det blir stivt. Skjær rundt kakeformen med en varm kniv, så formen løsner fra kaken. Pynt med kiwi.

 

Lykke til!

Mer inspirasjon

Lagt til i din handlekurv