Gratis frakt på ordre over 799,-

Innlegg av Ylva Svedal Jørundland

For oss er det på en eller annen måte litt jul året rundt, enten det gjelder produktutvikling, messer, innsalg, fotografering eller annen planlegging. For 2 år siden ble vi kjent med fotograf Hilde Mork, som er skaperen bak mange av våre fantastiske bilder. I år, som i fjor, samledes vi «hjemme» i Hattevik, denne gangen i april, for å skape magisk julestemning. Her kommer en oppsummering av 4 dagers intensiv april-jul:

Dag 1, 15. april

Dagen startet med den vakreste utsikten og soloppgangen Hattevik har å by på, morgenkåpe fra dødsbo (som er veldig populært for tiden) og morgenbad (for Linda). Fritjof testet ny regnjakke som nesten var stor nok. 

IMG 6860

Kl. 11 ankommer hele styling og fotograf teamet, og etter noen kopper kaffe er vi allerede i gang med å planlegge hvordan vi kan skape julestemning i denne vakre (men rotete) låven. Vi har klart å samle overraskende mange lyslenker (som resultat av at vi er ganske gode på låvefest), og får lett gjenskapt en pinterest-verdig bakgrunn.

Vi dekker et vakkert, ganske nøytralt bord. Rikke viser frem et ukjent talent for å lage krans, og Hilde er bedre enn alle oss andre på å knyte sløyfebånd. 

Kl. prikk 16 tar vi en velfortjent pause i solen (det er tross alt april), og etter dette tok jeg ingen bilder før middagen, men jeg lover at vi gjorde masse produktivt. 

(Kyllingene var ikke middag, kun pauseunderholdning).

Jeg var litt usikker på om jeg kunne dele bilde av middagen, ettersom jeg ikke er noen mat-stylist (se bildebevis), men maten var så god at det ble etterspurt oppskrift:

IMG 7716 2

Selvfølgelig kan jeg det!

IMG 6930
Som sagt, ingen mat-stylist…
Bild 23.05.2024 kl. 18.31 2

Dag 2, 16. april

Dagen startet med planlegging av hva vi faktisk skal ta bilde av (Hilde, fotografen, foretrekker å ha en plan).

Deretter ble det stylet med blomster og levende lys. Det ble tatt både film og bilder. Christina har i tillegg til å være produktansvarlig, fått jobben å holde lysekronen akkurat i riktig høyde. Linda hugget «julefuru» og Fritjof fikk ikke komme inn i låven lenger.

IMG 6952
IMG 6961

Dagens middag (litt finere bilde i dag): elg-stek og potatis. 

IMG 6968

Dag 3, 17. april

Dagen starter igjen med planlegging. Hilde foretrekker fortsatt å vite hva som skal skje.

IMG 6970
IMG 6972

Vi tar flere bilder og dekker flere bord. Jeg baker en fotovennlig julekake OG pepperkaker! Men det tok jeg ingen bilder av (heldigvis gjorde Hilde det, og hun er mye flinkere til å ta bilder enn meg).

IMG 6975
IMG 6978
WW Jul24 Pepperkakebaking Lavoppl 1 av 10 21 3 2

Dag 4, 18. april

Vi bruker formiddagen på å ta noen siste bilder, før alle vender hjemmover og tar -velfortjent- helg.

IMG 7003
IMG 7006
IMG 7009

Takk for fire intensive, men hyggelige, givende og kreative dager!

Hilsen Ylva

Lagt til i din handlekurv