Gratis frakt på ordre over 1.000,-

Se våre Kolleksjoner

Vårt porselen er skapt for å samle mennesker. Vi ønsker at våre produkter skal være en naturlig del av hverdagens og alle livets små øyeblikk.

Å samles rundt et vakkert dekket bord er selve hjertet i våre juletradisjoner.
Alve-serviset er signaturkolleksjonen til Wik & Walsøe, og er en kjær favoritt i mange hjem.
Kolleksjonen Slåpeblom er en hyllest til den verdifulle naturen som vi kun har til låns og glir like naturlig inn i hverdagsmåltidet som i en mer formell setting der ideer, tanker og et godt måltid deles.

Nyeste Produkter

Vår filosofi: å ta vare på

“Hvordan kan et lite skandinavisk designstudio være med på å endre folks holdninger til hva vi omgir oss med – er det i det hele tatt mulig? Det å ta vare på, er for Wik & Walsøe det viktigste vi gjør.”
Gründer og designer Linda Svedal Walsøe

Designstudio Wik & Walsøe

Vår filosofi handler om å ta vare på det vi har fått og forvalte det vel, slik at vi med stolthet kan gi det videre. For oss er produkter av høy kvalitet med på å skape varige verdier. Med denne filosofien i bunn, ønsker vi å inspirere til et tankesett hvor det er de små handlingene som kan være med på å utgjøre en stor forskjell. 

La deg Inspirere

Som du vet, liker jeg godt å starte dagen med et bad i havet. Det...
Vi har vært i København med Vibeke Lentz og lært hvordan man dekker til dansk...
Bli med inn i vårt univers og finn den perfekte julegave som kan skape magiske...
Min ønskeliste
0 Produkter
Totalt:
kr 0

Dear Danish Visitor!

We are currently working on our international site, but in the meantime, we would love for you to visit our dealer in Denmark – IMERCO.